Partners

De kracht van Netvice is het leveren van integrale adviesoplossingen. Wij verzorgen hierbij de adviestechniek en de adviseurs, het ontwerp van de campagne en de kanaalstrategie. Onze adviesoplossing wordt vaak ingezet als onderdeel van een brede klantcontact campagne. Klanten dienen te worden gebeld, gemaild of aangeschreven. Daarnaast is het cruciaal om de klant de mogelijkheid te bieden om vragen te stellen over producten, het advies of ontvangen offertes. Op het moment dat de klant dit wil en via het kanaal dat voor de klant het meest prettig werkt.

Omdat wij niet alleen een goed advies willen geven maar klanten een optimale ervaring willen bieden werken wij met partners om invulling te geven aan de verschillende kanalen binnen de klantreis. Samen met onze kanaalpartners kunnen wij de volledige afhandeling van het adviesproces verzorgen: van eerste contact tot en met offerte, van advies bij de klant thuis tot online bedieningsconcepten. Wij leveren ook deeloplossingen op gebied van kennis, capaciteit of tooling.

webhelp.png

Webhelp

Webhelp

Webhelp Nederland is al meer dan 30 jaar de expert in klantcontact en marktleider in Nederland. Sinds april 2014 maakt het voormalige SNT deel uit van de Webhelp Group, de wereldwijde specialist in business proces outsourcing en customer experience.

Het is de missie van Webhelp om aan ieder klantcontact waarde toe te voegen. Daarom werken bij Webhelp specialisten op het gebied van multichannel inbound en outbound klantcontact en procesoptimalisatie. Met haar kennis van gesprekstechnieken, het analyseren van gespreksdata en het reduceren van operationele kosten, geeft Webhelp passend advies voor het optimaal inrichten van uw klantcontact.

Daarnaast zorgen meer dan 3.500 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers via telefoon, e-mail en het web voor excellente dienstverlening met ‘Passie voor Klantcontact’. Webhelp levert haar diensten 24/7 vanuit contact centers in Nederland en Suriname, of bij u op locatie. Webhelp werkt voor grote A-merken en is in Nederland goed vertegenwoordigd in de sectoren telecom, energie, bank- en verzekeringswezen en overheid.

eerstestap.png

Eerstestap.nl

Eerstestap.nl

Eerstestap.nl helpt grote klantorganisaties al meer dan 5 jaar om hun klantprocessen te vernieuwen en te optimaliseren. Het gaat hierbij om banken, verzekeraars, pensioen aanbieders, adviesketens, ziekenhuizen en klinieken. Hierbij ligt de focus altijd op de consument. Want als die het proces begrijpt en gemakkelijk vindt, plukt de opdrachtgever de vruchten.

Verleen online hoogwaardige service aan uw klanten, zonder dat hiervoor de traditionele inzet van veel mensen nodig blijft. Eerstestap.nl kent haar markten door en door. Met behulp van een bewezen, compleet en veilig platform, kan Eerstestap.nl vele vormen van klantprocessen snel en goedkoop online brengen.

EDR.png

EDR

EDR

EDR Credit Services (EDR) legt zich toe op verstrekking van informatie die kredietrisico’s reduceert en beheersbaar maakt. EDR is in 1992 opgericht, telt ongeveer zeventig medewerkers en is in twee decennia uitgegroeid tot een volwaardig kredietbureau met meer dan 1.500 opdrachtgevers. EDR biedt innovatieve oplossingen op het gebied van consumenten- en bedrijfsinformatie en herincasso. Het intelligent gebruikmaken van data en IT-kennis heeft EDR een leidende positie opgeleverd in het beheer van consumentendata.

Netvice werkt met EDR samen op het gebied van dataverrijking in diverse activatiecampagnes.

servicepoint.png

ServicePoint Paragon

ServicePoint Paragon

Op zoek naar een efficiënte manier om uw informatie, documentatie en communicatie te managen?

ServicePoint Paragon werkt al vele jaren voor grote organisaties uit zowel het bedrijfsleven als uit niet-commerciële sectoren. Talrijke klanten kiezen steeds weer voor de innovatieve oplossingen en flexibiliteit van ServicePoint Paragon.

Over ons

Netvice is in 2014 opgericht door een aantal leden van het management team dat binnen Nationale–Nederlanden verantwoordelijk was voor de klantcontact operatie van het levenbedrijf.

Contact

Klik hier om ons een bericht te sturen.

Adres: Taalstraat 40b, 5261 BE, Vught
Telefoon: 085 - 8000 150
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.